Vi klarer din særtransport!

Hos Richard Moldt Transport Aps tilbyder vi en transport ud over det sædvanlige. Vores 35 år indenfor feltet, har gjort os til eksperter i specialtransport og vi har efterhånden transporteret lidt af hvert. Det betyder, at du får en rutineret service, der tager højde for netop dine behov og ønsker for transporten. Vi ved, hvordan man fragter de allerfleste ting, genstande og materialer sikkert – så det skal du ikke bekymre dig om! Vores ønske til vores kunder er, at de læner sig tilbage i tryg forvisning om, at vi klarer sagerne til perfektion.

 

Hvad transporterer vi?

Vi har unikke løsninger til alle typer af særtransporter. Vi kan køre med op til 24 tons volumengods. Vi tilbyder tilmed lukkede pladser til opbevaring af biler og andet materiale, som kræver lignende forhold. Vi har erfaring med alskens gods og ved præcis hvordan vi fragter dit gods bedst muligt. Har du særlige ønsker, behov eller forespørgsler til hvordan fragten skal forløbe, er du altid velkommen til at kontakte os. Det er vigtigt for os, at alle vores kunder føler sig trygge ved, at vi transporterer deres sager på tværs af landet eller endda på tværs af Europa. Vi gør os altid umage og vores store ekspertise og faglighed er vores kunders garanti for en tilfredsstillende, tryg og komfortabel oplevelse.

På hvilke tidspunkter kører vi?

Vi kører i hverdagene. Fra mandag til fredag kører vi særtransport fra a til b.

Kalender

Skal din særtransport frem i weekenden?

Ved særlige lejligheder eller ved forespørgsel kører vi også i weekenden. Dette afhænger dog af, om der er plads i kalenderen, og hvorvidt vi kan overholde EU’s regler om køretider og hviletider.

Hvor kører vi?

Vi kører både nationalt og internationalt. Vi kan tilbyde vores særtransport i Danmark, Skandinavien og hele Europa.

 

Kontakt os for særlige forespørgsler eller hvis du ønsker mere information om vores service. Vi ser frem til at fragte dit gods sikkert og professionelt.